• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

12 december Inspiratiemiddag met gastdocente Marlys Stradmeijer

Marlys foto 2Thema: DE KUNST VAN HET STRALEN

Stralen van binnen uit. Is leven en werken vanuit verbinding. Met jouw kern, jouw bron. En ernaar durven luisteren. Hoe doe je dat?

Marlys Stradmeijer is inspiratie coach en levenskunstenaar. Ze zegt: ‘Het begrip ‘uit je comfortzone’ loopt als een rode draad door mijn leven. Dat is spannend, maar ik heb geleerd dat als ik dat met compassie en liefde voor mijzelf doe, ik altijd kom waar ik zijn wil. Dat geef ik graag aan anderen door. www.marlysstradmeijer.nl

Locatie : wordt z.s.m. bekend

19 september is er een bijzondere INSPIRATIEMIDDAG met Patty Duijn

DE LAATSTE PLAATSEN

Aanstaande zondag 19 september
INSPIRATIEMIDDAG, thema: ‘Afscheid nemen is de geboorte van een herinnering’

image021Gastdocent is:
Patty Duijn, begeleider bij leven en afscheid www.pattyduijn.nl

Vanmiddag neemt Patty je mee in haar leven en jouw vragen rondom de dood. Hoe ga je hiermee om? Een fascinerend middagje! Je kunt alvast een voorproefje nemen door dit artikel van haar te lezen:
www.pattyduijn.nl/single-post/2016/11/05/Hallo-Meisje
 
Wil je meeluisteren en meepraten op deze bijzondere middag, wees dan snel, er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij. De bijdrage is € 35,00, inclusief gesigneerd boek ‘Rouwdoula’ t.w.v. € 20,00 in speciaal troosttasje. Je kunt contant betalen of overmaken op bankrekening NL27 RABO 0148325955 t.n.v. Carmen de Haan

Wanneer
zondagmiddag 19 september van 14.00 – 16.30 uur
Locatie
de lichte, goed geventileerde zaal 2 van het Verhalenhuis,
Van Egmondstraat 7,
2024 XL Haarlem-N.
Leiding
Carmen de Haan
Bijdrage
€ 35, incl. gesigneerd boek en koffie/thee voor aanvang.
Aanmelden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
023-5261144 of 06-21216801

30 januari 2022 INSPIRATIEMIDDAG met gastdocent Sandra Brandt

image022INSPIRATIEMIDDAG met gastdocent Sandra Brandt, www.sandrabrandt.nl/over-mij/
‘KLAAGVRIJ LEVEN’
Waarom vinden we het dan zo lastig om te doen wat écht belangrijk is in ons dagelijks leven? Sandra heeft dit teruggebracht naar 7 sleutels voor een klaagvrij leven.

Locatie : wordt z.s.m. bekend

The Work© van Byron Katie

2 boeiende middagen:

‘The Work’ van Byron Katie gaat over de manier waarop we doorgaans denken, hoe we met onze oordelende gedachten en overtuigingen onze gemoedsrust verstoren. We lijden allemaal als we oordelen. Het maakt ons van streek, boos, beschuldigend, zorgt voor verwijdering en een continue ‘malen’. ‘The Work’ van Byron Katie© is een unieke methode om je gedachten op waarheid te onderzoeken. Op het eerste gezicht met niet meer dan een paar simpele vragen, maar  deze wijzen je dan ook trefzeker de weg naar binnen. De situatie zal niet veranderen, maar jouw manier van denken verandert. Kan je je voorstellen hoe het zou zijn als je je (goedbedoelde) oordelen niet meer nodig hebt?

Waar Het Verhalenhuis
van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem
Datum volgen z.s.m.
Tijden

14.00 uur – 16.30 uur

Trainer Carmen de Haan
Bijdrage      € 75,00 inclusief lesmateriaal

Werken met de filosofie van louise hay

Voor iedereen die zijn leven een positieve wending wil geven!

Deze cursus is een unieke kans om je denken zó te veranderen dat je een krachtig, voorspoedig en gelukkiger leven creëert.
Louise Hay is bekend van haar wereldwijde bestseller ‘Je kunt je leven helen’. Haar filosofie is de leidraad in deze cursus.

Lees meer

Workshop Ho'oponopono

Een bijzondere manier van verzoening en vergeving!

Zoek je naar een eenvoudige, liefdevolle en vreedzame manier om te vergeven?
Kom dan kennismaken met de eeuwenoude Hawaïaanse helingsmanier met de grappige naam: Ho’oponopono. Huh, wat betekent dat?
Ho’oponopono betekent: ‘dingen goed maken' of 'een fout of storing rechtzetten'. Dit doe je door middel van het opzeggen van vier zinnetjes:
Ik hou van jou > het spijt me > vergeef me alsjeblieft >dank je wel.
Deze vier simpele zinnetjes vormen de sleutels om pijn, angst, verdriet, teleurstelling en andere nare gevoelens los te laten. We vervangen de ongewenste emoties door veilige gevoelens van troost, begrip en vrede!
Ho’oponopono gaat er van uit dat jij 100% verantwoordelijk bent voor elke situatie in jouw leven. Zodra jij je bewust wordt van een ongewenste situatie, ben jij aan zet om deze te veranderen. Overigens moet 'verantwoordelijk' niet met ‘schuldig' worden verward. We hebben het helemaal niet over goed of kwaad, maar over een situatie die door jou kan worden rechtgezet!

Informatie

Datum: zaterdagmiddag 23 oktober 2021
Tijd: van 13.30 – 17.00 uur
Locatie: Het Verhalenhuis
van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem
Trainer: Carmen de Haan
Bijdrage: € 35,00 inclusief duidelijk lesmateriaal!
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of: 023-5261144

WORKSHOP LOSLATEN

WORKSHOP LOSLATEN Gaat nu echt van start op:
Data volgen z.s.m.

Vrijheid is een keuze! Is dat waar ?
Ja, dat is waar. Maar dat wil niet zeggen dat dit altijd makkelijk is.
Je probeert – bewust of onbewust – vast te houden aan de dingen waarmee je vertrouwd bent. Je wil dat alles zo blijft, dat niets verandert of eindigt.

Lees meer

WORKSHOP SCIENCE OF MIND

Kennismaken met de diepgaande filosofie van de Science of Mind kan door middel van de enerverende workshop Science of Mind. In één dagdeel inzicht krijgen in de wetten van het Universum en resultaatgerichte oefeningen doen om je diepste wensen in vervulling te laten gaan.

De filosofie van de Science of Mind leert je dat alles op energieniveau er al is, LETTERLIJK ALLES. Deze energie laat zich niet scheppen of vernietigen, maar verandert in vorm op het moment dat je kiest. Elke gedachte waar je energie aan besteedt, wordt een bewuste of onbewuste keuze. In deze workshop leer je bewust te kiezen door middel een treatment.

Een treatment is een bevestiging van gewenste resultaten. Het volgt een exacte procedure. En er is niets effectiever dan een intelligent gegeven treatment. Wanneer je aan een resultaat werkt, begint iets onder de oppervlakte van je leven te gebeuren, iets dat nog niet plaatsvond voordat je met het treatment begon. Je zult versteld staan van de zeer duidelijke resultaten die op je treatment volgen. Dit zijn geen wonderen, maar het is een vastomlijnd resultaat van de WET van OORZAAK en GEVOLG.

www.scienceofmind.nl

Datum : zaterdag 9 oktober 2021
Lestijden : 13.30 – 17.00 uur
Locatie : Het Verhalenhuis, Van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem
Bijdrage : € 35,00 per persoon, inclusief duidelijk lesmateriaal
Trainer : Carmen de Haan
Aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 023-5261144

WORKSHOP STROOMTAAL

mannetjeWAT IS STROOMTAAL®?

Stroomtaal is een leefstijl: een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Het geeft plezier, ruimte en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Bovendien is Stroomtaal eenvoudig te leren en vooral erg leuk om te doen. Het beïnvloedt je humeur, je denkwijze en je levenslust.

Stroomtaal geeft meer bewustwording en creëert een rustgevende visie over hoe je denkt, praat en doet.
Het verbetert de kwaliteit van communicatie met jezelf en anderen. Wie ‘stroom-taalt’ leeft met meer plezier!

WORD JIJ STROOMTAALDENKER?

Jij kunt met jouw inzet een van de enthousiastelingen worden die met het gebruik van STROOMTAAL mensen aanzet op een spontane en ongedwongen manier met elkaar om te gaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag: 13 oktober 2021
Lestijd: 13.30 - 17.00 uur
Locatie: het VERHALENHUIS, van Egmondstraat 7, Haarlem
Bijdrage: € 35,00 (inclusief duidelijk lesmateriaal)
Trainer: Carmen de Haan
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023-5261144


De praktijk isbewust haarlem