header2

Zaterdagmiddag 9 maart WORKSHOP LOSLATEN

Loslaten is een van de moeilijkste dingen in het leven. Of het nu gaat om een situatie uit het verleden, een ruzie, een verlies, of dromen en verwachtingen die je koesterde. Je wilt niets kwijt, maar vasthouden aan waar je vertrouwd mee bent. Alles moet zo blijven, niets mag veranderen of eindigen.
Diep in jezelf wéét je ook wel dat je jezelf voor de gek houdt en alles aan verandering onderhevig is, maar hoe ga je hiermee om als het zo ongemakkelijk voelt?
In deze workshop gaan we hiermee aan de slag. Geen droge theorieën, maar veel oefeningen, zoals de Sedona methode, zodat je aan het einde tevreden kunt terugkijken over de schat aan vaardigheden die je in je hebt opgeslagen. Wég met angsten, onzekerheden en depressieve gevoelens. Je weet nu hoe je dit kunt hanteren. De rest is doen.

Tijd
Zaterdagmiddag 9 maart
Waar
Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Innerlijke Vrede,
Zaanenstraat 48 zwart
2022 CR Haarlem-Noord
Lestijd
13.30 uur – 16.30 uur
Trainer
Carmen de Haan
Bijdrage
€ 35,00 inclusief lesmateriaal
Aanmelden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
023-5261144 of 06-21216801

Zaterdagmiddag 13 april Workshop Ho'oponopono

Een bijzondere manier van verzoening en vergeving!

Zoek je naar een eenvoudige, liefdevolle en vreedzame manier om te vergeven?
Kom dan kennismaken met de eeuwenoude Hawaïaanse helingsmanier met de grappige naam: Ho’oponopono. Huh, wat betekent dat?
Ho’oponopono betekent: ‘dingen goed maken' of 'een fout of storing rechtzetten'. Dit doe je door middel van het opzeggen van vier zinnetjes:
Ik hou van jou > het spijt me > vergeef me alsjeblieft >dank je wel.
Deze vier simpele zinnetjes vormen de sleutels om pijn, angst, verdriet, teleurstelling en andere nare gevoelens los te laten. We vervangen de ongewenste emoties door veilige gevoelens van troost, begrip en vrede!
Ho’oponopono gaat er van uit dat jij 100% verantwoordelijk bent voor elke situatie in jouw leven. Zodra jij je bewust wordt van een ongewenste situatie, ben jij aan zet om deze te veranderen. Overigens moet 'verantwoordelijk' niet met ‘schuldig' worden verward. We hebben het helemaal niet over goed of kwaad, maar over een situatie die door jou kan worden rechtgezet!

Informatie

Wanneer: Zaterdagmiddag 13 april
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Waar: Zaanenstraat 48 zw, Haarlem
Trainer: Carmen de Haan
Bijdrage: € 35,00 inclusief lesmateriaal
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.