• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

Prive Coaching

tineke wolkenIk ben Tineke Wolken en sinds 2016 werkzaam in de praktijk bij Carmen de Haan. Ik geef workshops, ik doe de Boekbinding en geef nu ook prive coaching. Wil je een afspraak met mij maken dan kun je mij bellen op telnr; 06- 82070432. Mailen kan ook; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem dan contact met je op.

Wie is Tineke ?

“Wat heb ik te geven?” is mijn dagelijkse gedachte. Dat is liefde, mijn aandacht voor de mensen om mij heen, een goed luisterend vermogen en wijsheid die ik door ervaringen en studies heb ontwikkeld. Door te geven ervaar ik dat mijn leven stroomt en ben ik in staat om mensen te coachen bij hun levensvragen. Als moeder en ondernemer weet ik dat het leven ons soms enorm uitdaagt. Ik heb geleerd deze uitdagingen aan te gaan door anders te denken. Vernieuwend te denken en kapitein te zijn op mijn eigen schip.

Individuele begeleiding

Naast het programma-aanbod is het ook altijd mogelijk voor een individuele begeleiding te kiezen. In het eerste gesprek houden we een intake. Dit is een werkgesprek waarin al heel veel te weten komt over jezelf en het hoe en waarom van je situatie. Uit ervaring blijkt dat een gemiddeld individueel traject ongeveer 8 á 10 sessies nodig heeft, verspreid over een aantal maanden.

Wil je een afspraak maken? Doe dit dan telefonisch zodat we de agenda bij de hand hebben,
Telefoon: 023 – 5261144
Tarief € 65,00 per uur

Voor het maken van een afspraak, zie contactmogelijkheden

tineke

tineke


De praktijk isbewust haarlem