• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

PRACTITIONER LOUISE HAY FILOSOFIE uniek huiskamerproject

Een 10-daagse intensieve training die inspireert het gedachtegoed van Louise Hay in je dagelijkse (werk)leven te integreren en een bemoedigend mens/coach voor anderen te zijn. De training is verdeeld over 10 middagen, om de week en is volledig afgestemd op jouw behoeften!

In deze training word je in tien middagen opgeleid tot Practitioner Louise Hay filosofie. Het is een speciaal huiskamerproject waarin persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis centraal staan.
De lessen zijn zó samengesteld dat je de filosofie in je eigen leven kunt toepassen én je het ook kunt overdragen aan anderen (als je dit wilt).
De mogelijkheden zijn talloos!

*Schrijfster Louise Hay verwoordt dit zelf heel treffend in een van haar boeken:

" Ik genees niemand. Ik ben geen genezeres. Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer in de ontdekkingsreis naar jezelf. Door mensen te leren van zichzelf te houden, creëer ik een veilige ruimte. Ik ben iemand die mensen steunt, en help mensen zélf de leiding te nemen. Ik help blokkades uit de weg te ruimen, zodat ze in alle omstandigheden van zichzelf kunnen houden. Dit betekent niet dat we nooit meer problemen hebben, maar het verschil is de manier waarop we met een probleem omgaan".

Lees meer

OPLEIDING TOT STROOMTAAL®COACH

WAT IS STROOMTAAL®?

Stroomtaal is een leefstijl: een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Het geeft plezier, ruimte en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Bovendien is Stroomtaal eenvoudig te leren en vooral erg leuk om te doen. Het beïnvloedt je humeur, je denkwijze en je levenslust.

Lees meer


De praktijk isbewust haarlem