header2

 

UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE ,SCIENCE OF MIND’

Categorie
Cursussen
Datum
woensdag 5 augustus 2020 11:00 - vrijdag 7 augustus 2020 16:30
Locatie
Hagelingerweg 74
2071 CK Santpoort-Noord, Nederland

Woensdag 5 t/m vrijdag 7 augustus 2020

ONTDEK DE GEHEIME WETTEN VAN HET UNIVERSUM!

ONTDEK DE GEHEIME WETTEN VAN HET UNIVERSUM!

Leer om totale zeggenschap over jezelf te krijgen door de geheime wetten van het universum te ontdekken!
Maak kennis met de studie die Louise Hay gevolgd heeft, Science of Mind, en de inspiratie voor haar wereldwijd bekende boeken!
“Op metafysisch gebied herkennen we de universele geest als de bron van alle inspiratie: als oneindige zelfkennis.
De geest van de mens is een voortzetting van de eeuwige geest.”
-Ernest Holmes

Bovenstaande woorden van Ernest Holmes, oprichter van de Science of Mind filosofie, beschrijven de kern van deze bijzondere zomercursus. Het gaat namelijk over het persoonlijk gebruikmaken van de creatieve krachten die altijd en overal zijn. Je gaat kennis maken met praktische, resultaatgerichte inzichten. Duidelijk lesmateriaal in combinatie met oefeningen helpen om deze allesomvattende KRACHT in jezelf te ontwikkelen.

CADEAU VOOR JEZELF ÉN ANDEREN

Deelname aan de speciale zomerdriedaagse Science of Mind leert je:

  • De Science of Mind praktisch en effectief in je dagelijkse leven toe te passen.
  • Diepgaande (spirituele) kennis van de Universele Wetten.
  • Bewust te worden hoe je ziekte in gezondheid kan veranderen.
  • Een groot gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen op te bouwen.
  • Je intuïtie te ontwikkelen en deze te volgen!
  • Je communicatievaardigheden te verbeteren.
  • Rationeel, eerlijk en accepterend t.o.v. je eigen denken en dat van anderen te staan.

INNERLIJKE VERANDERING GEEFT UITERLIJK GEVOLG

Je mentaliteit wordt door je denken gevormd. Het is dus belangrijk dat je je eigen denk-en doeprocessen kent. Een onderzoek naar je denken staat daarom in deze korte zomertraining Science of Mind voorop. Wat is eigenlijk denken, hoe doe je het én kun je het veranderen? Of wat is de wisselwerking met je gevoel, je verstand en je ervaringen? Al deze vragen worden tijdens de cursus Science of Mind beantwoord. In deze cursusweek leer je op een inspirerende en uitdagende manier jezelf kennen.

Het universum geeft je voorspoed als je leert om gezonde gedachtes te ontwikkelen. Dit kun je bereiken via een wetenschappelijke methode, die al door miljoenen mensen succesvol wordt gebruikt. En ook jij gaat met deze werkende methode kennismaken, zodat het mogelijk wordt om je innerlijke gedachtepatroon te wijzigen.
Iedereen kan namelijk veranderen! Wij hebben allemaal een verbazingwekkend vermogen om onze innerlijke gedachtepatronen volledig om te gooien. Naarmate je meer aan deze innerlijke verandering werkt, merk je dat je levensomstandigheden verbeteren én je in staat bent om deze KRACHT te delen. Is dit geen fantastisch nieuws?

HET LEVEN WORDT GEREGEERD DOOR UNIVERSELE WETTEN

In het universum is nooit sprake van voorkeuren. Leven is niet iets van blind vertrouwen of geluk, maar wordt door wetten en principes geregeld. De sleutel naar ieders succes is zijn gedachte, die opereert volgens een onveranderlijke Wet van Oorzaak en Gevolg.
En treatment – zoals het in de Science of Mind wordt genoemd - is het gereedschap!
Wat is een treatment? --> Een treatment is een bevestiging van gewenste doelen. Eigenlijk een andere manier van bidden, waarbij gevráágd wordt om bepaalde resultaten. Een treatment volgt een exacte procedure, want er is niets effectiever dan een goed doordacht treatment kunnen geven! Wanneer je naar een resultaat werkt, begint iets onder de oppervlakte van je leven te gebeuren, dat nog niet plaatsvond voordat je met het treatment begon. Je zult versteld staan van de resultaten die op je treatment volgen. Dit zijn geen wonderen, maar resultaten van de UNIVERSELE WETTEN van het UNIVERSUM!

INZICHTEN VANUIT THE COURSE IN MIRACLES

De speciale korte zomercursus Science of Mind wordt nóg diepgaander als we in contact komen met lessen uit The Course in Miracles. De Cursus in Wonderen is een spirituele leerweg die je helpt om je innerlijke leraar te vinden. De wonderen die de Cursus onderwijst, zijn de veranderingen in waarneming waardoor je in staat bent om de wereld door de ogen van realiteit en liefde te zien.

De driedaagse zomercursus SCIENCE OF MIND is sprankelend en dynamisch. De inhoud van de lessen geven je leven een positieve stimulans en zetten aan tot verdieping van je spirituele bewustwording. De training is ook een prima opstap voor als je besluit in later stadium met de practitionersopleiding Louise Hay filosofie mee te doen. Zie: www.carmendehaan.nl

DE UITVOERING:

De opzet van deze driedaagse training is helder en praktisch. Zo wordt er op een nieuwsgierige-prikkelende manier lesgegeven. Korte theoretische presentaties en individuele oefeningen in combinatie met een uitvoerig werk- en naslagboek maken het geheel compleet.

Data : 5 t/m 7 augustus 2020
Lestijden : 11.00—13.00 uur en van 14.15—16.30 uur
Plaats : Praktijk voor Communicatie - Centrum voor Innerlijke Vrede
Hagelingerweg 74, 2071 CK Santpoort-Noord
Trainer : Carmen de Haan
Bijdrage : € 215,00 inclusief uitvoerig lesmateriaal
Tips : Wil je overnachten? Er zijn vele mogelijkheden in de omgeving!

Aanmelden: Carmen S.A. de Haan
Praktijk voor Communicatie – Centrum voor Innerlijke Vrede,
Hagelingerweg 74, 2071 CK Santpoort-Noord.
Telefoon: 023-5261144—Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.—www.carmendehaan.nl

 
 

Alle datums

  • Van woensdag 5 augustus 2020 11:00 tot vrijdag 7 augustus 2020 16:30

Powered by iCagenda