• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

1 UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE: WAT IS VERNIEUWEND DENKEN?

Een bron van inspiratie en motivatie krijg je met de
ZOMERDRIEDAAGSE VERNIEUWEND DENKEN
21 + 22 + 23 juli (woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag)

In deze driedaagse zomertraining ‘VERNIEUWEND DENKEN’ leer je om totale zeggenschap over je denken en doen te krijgen. Uitgangspunt van de training is de bereidheid tot verandering, en het besef dat alle gedachten creatief zijn. Veel problemen kunnen daardoor met enige creativiteit worden opgelost. Je denken en handelen, vormen namelijk je mentaliteit!
Een goed voorbeeld is dat liefdevolle gedachten vrijheid geven, terwijl angstige gedachten juist voor afhankelijkheid zorgen. Een onderzoek naar de waarheid van je denken staat centraal. Kortom: je maakt kennis met een volledige nieuwe leefstijl!

‘VERNIEUWEND DENKEN’
geeft je leven een stimulans!

Vernieuwend Denken is gebaseerd op de oeroude filosofie, waarin jij de schepper bent van je ervaringen. Je gedachten worden in deze filosofie als je krachten gezien. Deze wijsheid spoort je aan om je eigen denken en doen te onderzoeken, zodat je het leven kunt leiden in plaats van het enkel te ondergaan. Je kunt weer ‘kapitein op eigen schip’ worden!

Lees meer

2 UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE 'SCIENCE OF MIND’

Leer om totale zeggenschap over jezelf te krijgen door de geheime wetten van het universum te ontdekken!
Maak kennis met de studie die Louise Hay gevolgd heeft, Science of Mind, en de inspiratie voor haar wereldwijd bekende boeken!

“Op metafysisch gebied herkennen we de universele geest
als de bron van alle inspiratie: als oneindige zelfkennis.
De geest van de mens is een voortzetting van de eeuwige geest.”
-Ernest Holmes

Bovenstaande woorden van Ernest Holmes, oprichter van de Science of Mind filosofie,
beschrijven de kern van deze bijzondere zomercursus. Het gaat namelijk over het persoonlijk gebruikmaken van de creatieve krachten die altijd en overal zijn.
Je gaat kennis maken met praktische, resultaatgerichte inzichten. Duidelijk lesmateriaal in combinatie met oefeningen helpen om deze allesomvattende KRACHT in jezelf te ontwikkelen.

Lees meer

3 SPECIALE ZOMERDRIEDAAGSE: OPLEIDING TOT STROOMTAAL®COACH

WAT IS STROOMTAAL®?

Stroomtaal is een leefstijl: een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Het geeft plezier, ruimte en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Bovendien is Stroomtaal eenvoudig te leren en vooral erg leuk om te doen. Het beïnvloedt je humeur, je denkwijze en je levenslust.

Lees meer