• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE 'SCIENCE OF MIND’

maandag 24 t/m vrijdag 26 juli 2019

ONTDEK DE GEHEIME WETTEN VAN HET UNIVERSUM!

Leer om totale zeggenschap over jezelf te krijgen door de geheime wetten van het universum te ontdekken!
Maak kennis met de studie die Louise Hay gevolgd heeft, Science of Mind, en de inspiratie voor haar wereldwijd bekende boeken!

Lees meer

SPECIALE ZOMERDRIEDAAGSE: OPLEIDING TOT STROOMTAAL®COACH

WOENSDAG 14 JULI T/M VRIJDAG 16 augustus 2019

WAT IS STROOMTAAL®?

www.Stroomtaal.nl

Stroomtaal is een leefstijl: een manier van denken, praten, schrijven, voelen en doen. Het geeft plezier, ruimte en motiveert om het beste uit jezelf te halen. Bovendien is Stroomtaal eenvoudig te leren en vooral erg leuk om te doen. Het beïnvloedt je humeur, je denkwijze en je levenslust.

Lees meer

UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE! ‘VERNIEUWEND DENKEN’

Woensdag t/m vrijdag 10 t/m 12 juli 2019

In deze driedaagse zomertraining ‘VERNIEUWEND DENKEN’ leer je om totale zeggenschap over je denken en doen te krijgen. Uitgangspunt van de training is de bereidheid tot verandering, en het besef dat alle gedachten creatief zijn. Veel problemen kunnen daardoor met enige creativiteit worden opgelost. Je denken en handelen, vormen namelijk je mentaliteit!
Een goed voorbeeld is dat liefdevolle gedachten vrijheid geven, terwijl angstige gedachten juist voor afhankelijkheid zorgen. Een onderzoek naar de waarheid van je denken staat centraal. Kortom: je maakt kennis met een volledige nieuwe leefstijl!

Lees meer