• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE 'SCIENCE OF MIND’

Leer om totale zeggenschap over jezelf te krijgen door de geheime wetten van het universum te ontdekken!
Maak kennis met de studie die Louise Hay gevolgd heeft, Science of Mind, en de inspiratie voor haar wereldwijd bekende boeken!

“Op metafysisch gebied herkennen we de universele geest
als de bron van alle inspiratie: als oneindige zelfkennis.
De geest van de mens is een voortzetting van de eeuwige geest.”
-Ernest Holmes

Bovenstaande woorden van Ernest Holmes, oprichter van de Science of Mind filosofie,
beschrijven de kern van deze bijzondere zomercursus. Het gaat namelijk over het persoonlijk gebruikmaken van de creatieve krachten die altijd en overal zijn.
Je gaat kennis maken met praktische, resultaatgerichte inzichten. Duidelijk lesmateriaal in combinatie met oefeningen helpen om deze allesomvattende KRACHT in jezelf te ontwikkelen.

Lees meer

UNIEKE ZOMERDRIEDAAGSE: WAT IS VERNIEUWEND DENKEN?

Woensdag t/m vrijdag
7, 8 en 9 juli 2021

In deze driedaagse zomertraining ‘VERNIEUWEND DENKEN’ leer je om totale zeggenschap over je denken en doen te krijgen. Uitgangspunt van de training is de bereidheid tot verandering, en het besef dat alle gedachten creatief zijn. Veel problemen kunnen daardoor met enige creativiteit worden opgelost. Je denken en handelen, vormen namelijk je mentaliteit!
Een goed voorbeeld is dat liefdevolle gedachten vrijheid geven, terwijl angstige gedachten juist voor afhankelijkheid zorgen. Een onderzoek naar de waarheid van je denken staat centraal. Kortom: je maakt kennis met een volledige nieuwe leefstijl!

‘VERNIEUWEND DENKEN’
geeft je leven een stimulans!

Vernieuwend Denken is gebaseerd op de oeroude filosofie, waarin jij de schepper bent van je ervaringen. Je gedachten worden in deze filosofie als je krachten gezien. Deze wijsheid spoort je aan om je eigen denken en doen te onderzoeken, zodat je het leven kunt leiden in plaats van het enkel te ondergaan. Je kunt weer ‘kapitein op eigen schip’ worden!

De zomertraining ‘VERNIEUWEND DENKEN’ geeft je leven in positieve zin ’n behoorlijke stimulans en zet aan tot verdieping van je spiritueel bewustzijn. Het biedt de kans om je eigen denk- en doeprocessen te leren kennen. Wat is denken, hoe doe je het, en hoe is de wisselwerking met je gevoel, je verstand en je ervaringen?

Een sprankelende workshop

Er wordt op een nieuwsgierig-prikkelende manier lesgegeven. Zo wordt er met verschillende boeken van schrijvers op dit gebied gewerkt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de RET (Rationele Emotieve Therapie) en het Focussen vanuit de Rogeriaanse therapie!

Informatie

Data : 7, 8 en 9 juli 2021
Lestijden : 11.00 – 13.00 uur
14.15 – 16.30 uur
Plaats : Praktijk voor Communicatie
Centrum voor Innerlijke Vrede
Leslocatie: Raadhuisstraat 11
2022 DK Haarlem-noord
Trainer : Carmen de Haan
Kosten : € 215,00 inclusief uitvoerig lesmateriaal
Aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 023-5261144
Tips : Wil je overnachten dan hebben we tips voor de omgeving!