• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

WORKSHOP SCIENCE OF MIND

Kennismaken met de diepgaande filosofie van de Science of Mind kan door middel van de enerverende workshop Science of Mind. In één dagdeel inzicht krijgen in de wetten van het Universum en resultaatgerichte oefeningen doen om je diepste wensen in vervulling te laten gaan.

De filosofie van de Science of Mind leert je dat alles op energieniveau er al is, LETTERLIJK ALLES. Deze energie laat zich niet scheppen of vernietigen, maar verandert in vorm op het moment dat je kiest. Elke gedachte waar je energie aan besteedt, wordt een bewuste of onbewuste keuze. In deze workshop leer je bewust te kiezen door middel een treatment.

Een treatment is een bevestiging van gewenste resultaten. Het volgt een exacte procedure. En er is niets effectiever dan een intelligent gegeven treatment. Wanneer je aan een resultaat werkt, begint iets onder de oppervlakte van je leven te gebeuren, iets dat nog niet plaatsvond voordat je met het treatment begon. Je zult versteld staan van de zeer duidelijke resultaten die op je treatment volgen. Dit zijn geen wonderen, maar het is een vastomlijnd resultaat van de WET van OORZAAK en GEVOLG.

www.scienceofmind.nl

Datum : Nieuwe data volgen z.s.m.
Lestijden : 13.30 – 17.00 uur
Locatie : Het Verhalenhuis, Van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem
Bijdrage : € 35,00 per persoon, inclusief duidelijk lesmateriaal
Trainer : Carmen de Haan
Aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 023-5261144


De praktijk isbewust haarlem