• Slide1
  • Slide2
  • Slide4
  • Slide5

HO’OPONOPONO een eeuwenoude Hawaïaanse vergevingsmanier

Zaterdag 23 november gaat de lezing over de:

HO’OPONOPONO

een eeuwenoude Hawaïaanse vergevingsmanier

Zoek je naar een eenvoudige, liefdevolle en intense manier om problemen in de relatie met jezelf en de ander te herstellen? Dan is de Ho’oponopono dé aangewezen manier hiervoor. Ho’oponopono betekent: ‘dingen goed maken' of 'een fout
rechtzetten'. Je doet dit door het uitspreken van vier simpele zinnetjes: Ik hou van jou-het spijt me-vergeef me alsjeblieft-dank je wel. Het op de juiste manier toepassen van deze ogenschijnlijk eenvoudige zinnetjes heeft een intens effect op je om oude pijn, angst, verdriet, teleurstelling en andere ongewenste gevoelens los te laten en plaats te laten maken voor troost, begrip en vrede.
De Ho’oponopono gaat er van uit dat jij 100% verantwoordelijk bent voor elke situatie die in jouw leven voorkomt. Zodra jij je bewust wordt van een ongewenste situatie, of deze nu door jezelf of een ander is veroorzaakt, het is aan jou om dit recht  te zetten.

Overigens, met 'verantwoordelijk', wordt niet 'schuldig', zelfs geen goed of kwaad bedoeld. Er is een situatie, die door jou kan worden rechtgezet.

St. Raphaёlkerkje, Popellaan 1, 2061 GS Bloemendaal.
Van 14.00 – 16.00 uur
Bijdrage € 9,00 inclusief koffie/thee/fris en schrijfgerei.
Je bent welkom!


De praktijk isbewust haarlem