Internationale Science of Mind Conferentie HAPPY ME in Haarlem-Centrum.

vrijdag 15 t/m 17 september 2017

www.scienceofmindconferencenetherlands.com

simultaan vertaling Engels-Nederlands aanwezig!

Een sprankelend weekend met inspirerende lezingen en interactieve workshops. Voor een ieder die blij en positief in het leven wilt staan. Maak gebruik van de tips en ideeën die jou worden aangereikt door uitstekende sprekers, om jouw positieve energie te laten stralen. Laat de wereld zien welke talenten je hebt en haal alles uit jezelf. 
Er is ook ruimte voor ontspanning zoals Yoga, Tai Chi, meditatie of ontdek het mooie centrum van Haarlem met een stadswandeling.
Na dit weekend voel je je Happy en zeg je tegen jezelf “Happy Me”.

WELKOM BIJ DIT SPRANKELENDE WEEKEND! REGISTREER NU ……….(KLIK)

De Science of Mind is de filosofie die in de Praktijk gehanteerd wordt en tevens de studie die Louise Hay gevolgd heeft en die haar geïnspireerd heeft haar boeken te schrijven die wereldwijde bekendheid genieten: In de Science of Mind zijn de mooiste en meest waardevolle wijsheden uit alle tijden, uit alle geschriften en religies verwerkt, waaronder EEN CURSUS IN WONDEREN. Het is een verdere verdieping en zinvolle aanvulling op alles wat Vernieuwend Denken biedt. De Science of Mind verbindt, zowel mensen onderling als mens en natuur, zichtbaar en onzichtbaar, verdiept het bewustzijn, verbreedt de wijsheid, verrijkt het innerlijke en verspreidt het liefdevolle goede. De SOM som-meert je op een liefdevolle manier te zijn wie je werkelijk bent: een ‘HAPPY ME’.

 bieb

bieb2

 

info@carmendehaan.nl | 023 -526 11 44

Copyright Nieuwsbrief Carmen de Haan © 2017. All Rights Reserved.