• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5
  • Slide6

BOEK-BINDING

Categorie
Workshops
Datum
woensdag 3 oktober 2018 10:00 - 12:30
Locatie
Hagelingerweg 74
2071 CK Santpoort-Noord, Nederland

BOEK-BINDING

Boek-en-Samen-Zijn

Samen met anderen hetzelfde boek lezen verbindt. Iedereen leest hetzelfde boek door een andere ‘leesbril’, waardoor iedereen er andere lessen, inzichten en/of waardevolle wijsheden uithaalt. Door datgene wat je gelezen hebt te delen met anderen, kom je tot nieuwe inzichten en ga je rijker naar huis.

Houd jij ook zo van lezen?
Vind jij het ook zo boeiend om over een boek te praten met anderen?

Kom dan naar de BOEK-BINDING. Een combinatie van een boekenkring en samen-zijn met gelijkgestemden. Eén keer in de 2 maanden stellen wij een boek centraal en komen we bij elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken wat we gelezen hebben en wat we er voor onszelf uitgehaald hebben. We kunnen elkaar helpen dingen te verduidelijken of gewoon je ervaring met het boek delen.

Woensdag 3 oktober 2018 staat het boek “De Keuze” centraal van Edith Eger.

Edith Eger was 16 jaar oude toen ze in 1944 naar Auswitz werd gedeporteerd. Haar ouders werden direct naar de gaskamer gestuurd. Edith werd gedwongen om voor Mengele te dansen. Haar onverschrokkenheid hielp haar en haar zusje te overleven, al waren ze nog maar nauw in leven toen het kamp werd bevrijd.
Lees meer......

Volgende datum: woensdag 12 december, titel volgt z.s.m.

Informatie

De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend.
Tijd : van 10.00 uur tot 12:30 uur
Locatie : Praktijk voor Communicatie, Centrum voor Innerlijke Vrede, 
Hagelingerweg 74 te Santpoort-Noord.
Bijdrage: € 6,50 p.p.
Informatie over Tineke Wolken

Tineke Wolken is een collega van Carmen de Haan. Zij geeft in de Praktijk de basiscursus Vernieuwend Denken en individuele begeleiding.

Aanmelden kan via Tineke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Praktijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • woensdag 3 oktober 2018 10:00 - 12:30

Powered by iCagenda