• Slide1

  Praktijk voor Communicatie en Centrum voor Innerlijke vrede

 • Slide2

  Durf groots te denken; Durf welvarend te zijn; Durf vrij te zijn!

 • Slide3

  Team HAPPY ME Conferentie

 • Slide4

  Iedere zondag een moment voor JeZelf

 • Slide5

  De Krachtcirkel heeft versterking nodig!

 • Slide6

Practitioner Louise Hay filosofie & Stroomtaal®

Categorie
Opleidingen
Datum
vrijdag 13 oktober 2017 10:00 - 16:30
Locatie
Praktijk voor Communicatie, Centrum voor Innerlijke Vrede
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een 10-daagse intensieve training die inspireert het gedachtegoed van Louise Hay in je dagelijkse (werk)leven te integreren en een bemoedigende coach voor anderen te zijn.
De training is verdeeld over 10 dagen, twee dagen per maand en kan – als je dat wil –met vervolgtrainingen worden uitgebreid. Volledig afgestemd op jouw behoeften!

In deze training word je in tien dagen opgeleid tot Practitioner Louise Hay filosofie & Stroomtaal. Het is een traject waarin persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis centraal staan.
De lessen zijn zó samengesteld dat je de filosofie in je eigen leven kunt toepassen. Daarnaast kan je als bezielend coach aan het werk.
Kortom: de mogelijkheden zijn talloos!

*Schrijfster Louise Hay verwoordt dit zelf heel treffend in een van haar boeken:
" Ik genees niemand. Ik ben geen genezeres. Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer in de ontdekkingsreis naar jezelf. Door mensen te leren van zichzelf te houden, creëer ik een veilige ruimte. Ik ben iemand die mensen steunt, en help mensen zélf de leiding te nemen. Ik help blokkades uit de weg te ruimen, zodat ze in alle omstandigheden van zichzelf kunnen houden. Dit betekent niet dat we nooit meer problemen hebben, maar het verschil is de manier waarop we met een probleem omgaan".

Tijdens deze training word je ook met Stroomtaal® in contact gebracht.
Stroomtaal is een eenvoudige, uiterst plezierige leefstijl die leert dat je met vriendelijkheid heel ver in het leven komt! 

Het eerste traject sluit je na tien dagen af met een eindpresentatie. 

Vervolgens ontvang je een certificaat, waarop duidelijk vermeld staat waar je precies voor gecertificeerd bent.

AANDACHTSPUNTEN

HET LEERSYSTEEM: IN HET (VEILIGE) DIEPE SPRINGEN

Al vrij snel na het begin van de training, zorg je ervoor dat je iemand hebt waarmee je het geleerde kunt oefenen. Dit kan iemand zijn uit je vriendenkring, maar misschien vind je het wel leuk om aan een groepje onbekende mensen les te geven. De ervaring leert namelijk dat je sneller de lesstof in je eigen leven integreert als je het aan een ander kunt uitleggen.
Elke les is een ervaring op zich, waardoor je leert om stap voor stap de filosofie over te dragen en naar het niveau van practitioner te groeien. Het wordt vanzelfsprekender dat je er 100% voor jezelf bent. Daarnaast kun je steeds beter hulp aan mensen met mentale, emotionele en fysieke problemen geven. Je begrijpt dat gedachten en emoties de grondslag vormen van de nodige uitdagingen in het leven.


EEN SPEELSE AANPAK:

Er wordt op een stimulerende, nieuwsgierig-prikkelende manier lesgegeven. Zo wordt er onder andere gewerkt met uittreksels van verschillende boeken. Deze boeken zijn door schrijvers op dit gebied en met de kennis van Stroomtaal geschreven. Het doel is om je zoveel mogelijk invalshoeken en inzichten te geven. Door de korte theoretische presentaties, demonstraties, het individueel en groepsgewijs oefenen én het duidelijke lesmateriaal leer je in te spelen op je eigen behoeften en die van je oefenpersoon.


LUISTERVAARDIGHEDEN:

Tijdens de training leer je actief luisteren. ‘Actief luisteren’ is een
bepaalde vorm van luisteren waarbij je jezelf in de ander verplaatst. Je controleert of je begrijpt wat de ander werkelijk bedoelt. Om de gevoelens en ervaringen van iemand te begrijpen, is het nodig je in zijn/haar persoonlijke gemoedstoestand te verplaatsen. Het is voor jou immers onmogelijk om de andere persoon te zijn. Het beste wat je kunt doen is daarom, proberen, te begrijpen wat de ander bedoelt én voelt. Tot slot prikkel je óók de ander tot praten.


TAAL ALS INSTRUMENT:

Woorden kunnen muren zijn, maar ook bruggen vormen. We generaliseren, passen weglatingen toe en vervormen. Op zich is dit ‘n natuurlijk proces maar hierdoor kan taal ook verwarrend worden. Je kunt jezelf en anderen makkelijk op een verkeerd been zetten door betekenissen van woorden onzuiver te interpreteren. In de training leer je je 'voelsprieten' te gebruiken.


STROOMTAAL® ALS VERFIJNING IN COMMUNICATIE:

Door de hele training heen raak je vertrouwd met Stroomtaal. Stroomtaal is een vernieuwende manier van praten, denken, voelen én doen. Het geeft je plezier en ruimte en motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Het beoefenen van een Stroomtaalhouding is eenvoudig aan te leren en vooral heel leuk om te doen!

Hoe meer je Stroomtaal gebruikt, hoe meer je zorgt voor een rustgevende en harmonieuze samenleving. Daarnaast werkt Stroomtaal zó stimulerend dat je er heel vrolijk van wordt.

KENNIS OVERDRAGEN KUN JE LEREN:

Heb je als doel om de kennis uit deze training te verspreiden?
Zo ja, dan zit je goed! Overdracht is namelijk onderdeel van de communicatievaardigheden van de trainer! Er wordt bij deze leermethode niet voor niets veel aandacht aan het didactische niveau, je eigen presentatie en je eigen inbreng gegeven.
Zo leer je om te gaan met emoties van jezelf en van je deelnemers.


WAT DE OPLEIDING JE PERSOONLIJK BIEDT:

Zoals eerder vermeld, staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Ongeacht met welke reden je de training wilt volgen: het thuis oefenen van de lesstof en de huiswerkopgaven zorgvuldig maken en uitvoeren is heel belangrijk! Dit is de enige manier om met de materie vertrouwd te leer. Zo leer je onder andere:

• Je eigen omstandigheden te optimaliseren.
• Waardering en liefde voor jezelf te krijgen. Oude belemmerende overtuigingen om te zetten in overtuigingen, die gebaseerd zijn op groei en vertrouwen.
• Naar je intuïtie te luisteren.
• Nieuwe mogelijkheden en doelen voor jezelf te ontdekken.
• Spiritueel bewustzijn te ervaren.
• Mee te werken aan genezing van jezelf en anderen.
• Een groot empathisch vermogen te ontwikkelen.
• Je Stroomtaal® eigen te maken waardoor je meer tijd en ruimte in je leven ervaart.


Spreekt dit je allemaal aan dan ben je een ideale deelnemer voor deze opleiding!

 

PRAKTISCHE GEGEVENS:

De training Practitioner Louise Hay filosofie & Stroomtaal® wordt gegeven bij:

Carmen de Haan,
Praktijk voor Communicatie,
Centrum voor Innerlijke Vrede
Hagelingerweg 74,
2071 CK Santpoort-Noord

Data: 1 x per 14 dagen op de vrijdag: 13 + 27 oktober + 10 + 24 november + 8
+ 22 december 2017 en 5 + 19 januari + 2 + 16 februari 2018

2e groep start 12 januari

Lestijden van 10.00 - 12.30 uur en van 14.00 - 16.30 uur.
De maximale deelname is 12 personen.
Trainer: Carmen de Haan

De bijdrage bedraagt € 975,00. Je kunt, zonder bijkomende kosten, het bedrag in maandelijkse termijnen via automatische incasso voldoen. Een incassoformulier word je bij inschrijving automatisch toegezonden.

Mocht je nog aarzelen om de eerste stap te zetten naar een nieuw leven, bedenk dan dat duizenden mensen over de hele wereld je voor gingen.

Je kunt ook altijd bellen of schrijven als je vragen hebt, of een persoonlijk advies wilt.

*************

*1) Kies je ervoor de lesstof voor anderen in te zetten, dan is het mogelijk om jezelf, na certificering, te vermelden als zelfstandig practitioner op de website www.cursusleiderslouisehay.nl. Deze website wordt ook vermeld in alle uitgaven van de Louise Hay boeken dat meteen een prima stimulans is als je professioneel te werk wilt gaan!

 
 

Alle datums

 • vrijdag 13 oktober 2017 10:00 - 16:30

Powered by iCagenda


De praktijk isbewust haarlem