• Slide1

  Praktijk voor Communicatie en Centrum voor Innerlijke vrede

 • Slide2

  Durf groots te denken; Durf welvarend te zijn; Durf vrij te zijn!

 • Slide3

  Team HAPPY ME Conferentie

 • Slide4

  Iedere zondag een moment voor JeZelf

 • Slide5

  De Krachtcirkel heeft versterking nodig!

 • Slide6

Unieke zomertraining!

‘VERNIEUWEND DENKEN & STROOMTAAL®’

Maandag t/m vrijdag 10 t/m 12 juli 2019

In deze driedaagse zomertraining ‘VERNIEUWEND DENKEN’ leer je om totale zeggenschap over je denken en doen te krijgen. Uitgangspunt van de training is de bereidheid tot verandering, en het besef dat alle gedachten creatief zijn. Veel problemen kunnen daardoor met enige creativiteit worden opgelost. Je denken en handelen, vormen namelijk je mentaliteit!
Een goed voorbeeld is dat liefdevolle gedachten vrijheid geven, terwijl angstige gedachten juist voor afhankelijkheid zorgen. Een onderzoek naar de waarheid van je denken staat centraal. Kortom: je maakt kennis met een volledige nieuwe leefstijl!

‘VERNIEUWEND DENKEN’ geeft je leven een stimulans!

Vernieuwend Denken is gebaseerd op de oeroude filosofie, waarin jij de schepper bent van je ervaringen. Je gedachten worden in deze filosofie als je krachten gezien. Deze wijsheid spoort je aan om je eigen denken en doen te onderzoeken, zodat je het leven kunt leiden in plaats van het enkel te ondergaan. Je kunt weer ‘kapitein op eigen schip’ worden!

De zomertraining ‘VERNIEUWEND DENKEN’ geeft je leven in positieve zin ’n behoorlijke stimulans en zet aan tot verdieping van je spiritueel bewustzijn. Het biedt de kans om je eigen denk- en doeprocessen te leren kennen. Wat is denken, hoe doe je het, en hoe is de wisselwerking met je gevoel, je verstand en je ervaringen?

Lees meer


De praktijk isbewust haarlem